."!"; ?> SRS2U - Biz paling untung

Welcome to SRS2U Mobile

Business yang mudah untuk semua

Jadilah agen topup kami dan nikmati pendapatan yang fleksibel dan menguntungkan. Semua produk kami mudah jual dan produk wajib beli bagi semua.

image01

SRS MALL

Coming Soon

SRS Mall, one stop center untuk keperluan mobile anda .

Read more
image02
 

Apa yang kami tawarkan?

SEMUA top-up, topup softpin,  bill postpaid, bil utiliti sedia dijual dan telah dikemaskini.

service 1

Pelbagai Produk

Jadi agen topup kami dan anda bukan sahaja boleh guna utk jual beli topup semua telco je, boleh bayar bil postpaid, bil utiliti, touchNgo pun boleh! Semua produk mudah jual dan produk wajib beli bagi semua. Topup dan bil semua orang bayar setiap bulan kan.

service 2

Transaksi Mudah

Hanya download app srs REALRELOAD/ MYPREPAID2U.  Jadi dealer topup kami, kami akan link akaun anda ke server. Nanti nak buat transaksi jual beli hanya login app, automatik 5 saat siap topup!

service 3

Bantuan Marketing

Nak menjual mesti kena ada customer. Jangan risau kami ada sediakan bahan marketing yg diupdate setiap hari! Anda tinggal post aje. Bila nak post? Mana nak post? Kami akan ajar!

 

Cara Niaga

Langkah mudah bisnes modal ikut kemampuan. Pastikan modal anda mencukupi. Bila modal habis, boleh tambah lagi. Rolling duit untuk tambah modal!

team 1

Daftar jadi agen

Pilih pelan yang anda mahu dan bayar yuran pendaftaran. 3 pelan tersedia. Setiap pelan berbeza kadar keuntungan, dan berbeza yuran pendaftaran. Yuran daftar sekali bayar sah jadi agen topup seumur hidup

team 1

Pilih Center

Kita ada android app , ios app, webserver dan sms bagi yang tiada internet. Mana 2 boleh ikut kesesuaian anda

team 1

Tambah Modal

Modal ialah seperti stok anda. Bankin ke akaun syarikat berapa RM anda mampu, tiada minima tiada maksima!Harga modal setiap produk(topup/bil) yg anda beli akan dipotong automatik dari modal anda.

team 1

Buat Transaksi

Anda sudah boleh menjual! Buat transaksi beli topup atau bayar bil yang anda mahu. Cara transaksi cuma perlu hantar mesej ke center pilihan anda! Topup untuk diri sendiri dan anda boleh nikmati penjimatan.

Jadikan talifon bimbit anda ibarat kaunter jualan. Jom jadi dealer topup murah 2019!

DAFTAR SEKARANG!

Jadikan talifon bimbit anda ibarat kaunter jualan. Jom jadi dealer topup murah 2019!

DAFTAR SEKARANG!
 

Dua (2) Pilihan Center

Android

IOS

12

Tahun berniaga

10000

Ahli berdaftar

10000

Transaksi Harian

1200

Purata untung agen sebulan

Berita Terkini

  • Agent Top up Reload


    Jadikan handphone anda mesin jual topup. Sambil topup dan bayar bil, boleh jana income

  • Waktu tambah modal


    Berikut adalah waktu bagi tambah modal. Sila patuhi masa yang telah ditetapkan


Lihat semua

Apa kata agen kami?

Mereka adalah antara ribuan agen kami yang telah berjaya. Anda bila lagi?

"Dengan menjadi agen top-up, dah membantu saya dan keluarga. Kerja mudah dan senang dan boleh dibuat di mana-mana sahaja."

Mohd Azlan Agen SRS2U

"Pada mulanya menjual top up ni hanya untuk suka-suka. Lama2 dah jadi main income. Sangat menguntungkan dan yang pasti mudah dan berbaloi-baloi"

Danish Hakimi Agent SRS2U

"Jana income dengan menggunakan handphone. Sangat mudah dan boleh kerja ikut masa sendiri. Inilah kelebihan jadi agen SRS2U"

Siti Munirah Agent SRS2U

“Satu-satunya cara untuk melakukan sesuatu yang yang hebat adalah dengan menyukai apa yang anda lakukan.” ~ Steve Jobs

Daftar sekarang

Hubungi Kami untuk maklumat lanjut dan pendaftaran sebagai agen SST Mobile

Waktu operasi CARELINE dari pukul 9 pagi ke 7 malam. Proses tambah modal dari pukul 9 pagi ke 10 malam. Server topup operasi setiap minit setiap hari!

SRS2U Mobile, Sungai Buloh, Selangor

@ Hubungi Nordin Othman | 0135063737

Agenda tu valoración